K_Ferenc 2010.02.12. 21:15

Genezis

Kedves (jövőbeli) Olvasók, Szerzők!

Szeretettel üdvözlök mindenkit a Debreceni Hallgatók Politikatudományi Egyesületének (röviden, és a későbbiekben csak Depolit) nevében! Remélhetőleg a blog a kampányidőszak alatt sokak érdeklődését felkelti. Ez egy blog fiataloktól, de nem csak fiataloknak. Nyilván rengeteg hasonló ilyen kezdeményezés lát manapság napvilágot, és valószínűleg már van is néhány ilyen, de talán ezzel a próbálkozással kicsit tovább tudjuk árnyalni a már egyébként is színes blogszférát.

A célunk az lenne, hogy egy helyen kellő mennyiségű, és a lehető legszélesebb látókörű információt biztosítsunk a pártokról, a kampányról és a választásokról. A blogra bárki írhat, aki erre késztetést érez. Írásaitokat juttassátok el a depolit.szerkesztoseg@gmail.com e-mail címre. Az ide beérkező írásokat szerkesztőink átnézik, és az ő jóváhagyásuk után ki is kerülnek a blogra. A kommentelésnél pedig arra bíztatunk mindenkit, hogy ossza meg véleményét bátran, hiszen a vita új gondolatokat ébreszthet mindenkiben.

A kérdés már csak az, hogy milyen írásokat várunk? Küldhettek humoros, szatírikus írásokat, melyek politikusaink félresikerült ígéreteit hivatott egy kicsit más színben megvilágítani. Várunk továbbá olyan műveket is, melyek célja a komolyabb elemzés. Milyennek tartjátok a kampányt? Mit gondoltok egy-egy párt programjáról? Esetleg mit gondoltok a pártok egy bizonyos témában tett ígéreteiről?

Az egyesület profiljából adódóan természetesen a szerkesztők politológus hallgatók (jelenleg 2 fő, de ezt szeretnénk a jövőben 4 főre emelni), és éppen ezért szeretnénk, ha más tudományterület hallgatói is hozzájárulnának írásukkal a blog teljessé tételéhez. A blog műfaja magával vonzza a könnyed stílust is. Így hát elsősorban, nem tudományos jellegű munkákat várunk. Nyugodtan fejtsétek ki saját véleményeteket!

A blog jelenleg alakulóban van, de igyekszünk napokon belül már a végleges formára átállni. Az írásokat azonban már nyugodtan küldhetitek (depolit.szerkesztoseg@gmail.com). Jó kampányidőszakot, és bölcs választást!

Kiss Ferenc, politológus hallgató, Debreceni Egyetem

A bejegyzés trackback címe:

https://valassz.blog.hu/api/trackback/id/tr361753326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása